Vietimme Kainalokanan kummien kanssa varsin mukavaa iltaa kokkaillen, herkutellen ja jutustellen. Alkuruoaksi valmistimme vesimeloni-feta-katkarapusalaattia, jonka ohjeen löysin taas ja kerran Yhteishyvän nettisivuilta. Kainalokana esiintyi taas oikein mallikkaasti, nukkui, söi ja seurusteli, ja nukahti kolmella (ennätys!!) tutinlaitolla omaan sänkyynsä ja me aikuiset katsoimme kokonaisen elokuvan kertaakaan pausettamata. Seuraava ilta olikin taas jotain ihan muuta.. ne vauvat, vauvat.
Raikas alkusalaatti neljälle
800
g
vesimelonia
200
g
salaattijuustoa (feta)
400
g
pakastekatkarapuja
2
rkl
valkoviinietikkaa
3
rkl
oliiviöljyä
ripaus
suolaa
ripaus
mustapippuria
2
rkl
pinjansiemeniä
1
ruukku basilikaa (käytimme puolikkaan ruukun
Lohko meloni ja poista kuori ja siemenet.
Kuutioi melonin hedelmäliha. Kuutioi feta. Aseta laakeaan astiaan
melonikuutiot, feta ja valutetut katkaravut. Paahda pinjasiemeniä hetki kuivalla pannulla.
Sekoita viinietikka, öljy ja mausteet kastikkeeksi ja valuta salaatille. Sirottele pinnalle siemenet ja basilikanlehdet.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi!