keskiviikko 28. marraskuuta 2012
Täytetty ciabatta
Rennon perjantai-illan saunan jälkeinen telkkarieväs. Olen tykästynyt Arla Apetinan palajuustoon, se on mainoslauseensa mukaista eli miedompaa, vähäsuolaisempaa (no tästä saatan olla eri mieltä, melko vähäsuolaiseen ruokavalioon tottuneena maistuu kyllä jotenkin suolaiselta) ja pehmeää välimerellistä juustoa. Ja sitä on kiva leikata tai murentaa käsin.
ciabatta-leipää
jääsalaattia
tomaattia
kurkkua
fetajuustoa (tms. fetamaista juustoa)
tuoretta basilikaa
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Niin mun leipä! Mä voisin elää pelkkien täytettyjen leipien voimalla!
VastaaPoistaJa niitä on niin helppo varioida oman mielen mukaan :) tästä tuli aika suolainen leipä, fetaa ja pestoa kun laitoin säästelemättä.
Poista