keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Täytetty ciabatta


Rennon perjantai-illan saunan jälkeinen telkkarieväs. Olen tykästynyt Arla Apetinan palajuustoon, se on mainoslauseensa mukaista eli miedompaa, vähäsuolaisempaa (no tästä saatan olla eri mieltä, melko vähäsuolaiseen ruokavalioon tottuneena maistuu kyllä jotenkin suolaiselta) ja pehmeää välimerellistä juustoa. Ja sitä on kiva leikata tai murentaa käsin.

ciabatta-leipää
jääsalaattia
tomaattia
kurkkua
fetajuustoa (tms. fetamaista juustoa)
tuoretta basilikaa

2 kommenttia:

  1. Niin mun leipä! Mä voisin elää pelkkien täytettyjen leipien voimalla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja niitä on niin helppo varioida oman mielen mukaan :) tästä tuli aika suolainen leipä, fetaa ja pestoa kun laitoin säästelemättä.

      Poista

Kiitos kommentistasi!