perjantai 7. joulukuuta 2012
Enchiladat
Ruokasuosikit Meksiko- kirjasta poimin myös tämän lihatäytteisten enchiladojen ohjeen, jota toki muokati muokati, omaan makuun sopivaksi. Lopputulos oli maultaan hyvä, nestettä olisi kyllä saanut olla enemmän. Ja tortillat takertuivat vuoan pohjaan aika tehokkaasti, ehkä leivinpaperi tai vuoan voitelu olisi paikallaan. Toim. huom: kappas, kirjan ohjeessahan näyttää lukevan etä "pane kääröt voideltuun uunivuokaan..".
1 ptk tortilloja
400 g porsaan lihasuikaleita
1 tetra papuja
1 pss pakastemaissia
1 sipuli
1 tuore chili
puolikas nippu tuoretta basilikaa
paprikajauhetta
cayennepippuria
suolaa
mustapippuria
juustoraastetta
2 pulloa Santa Maria Salsa Autentica-kastiketta (suosittelen, laiton itse siis vain yhden)
öljyä
Hienonna sipuli. Paista sipulit ja lihasuikaleet pannulla öljyssä. Lisää mausteita maun mukaan sekä hienonnettu tuore chili. Valuta pavuista neste, lisää pavut sekä maissit lihojen joukkoon. Lisää lopuksi 1 pullo Salsa Autentica-kastiketta sekä hienonnettu basilika. Nosta täytettä tortillaletun päälle, kääri rullalle ja nosta saumapuoli alaspäin voideltuun uunivuokaan. Toista sama kaikkien tortillojen kohdalla. Kaada lopuksi toinen pullo Salsakastiketta tortillojen päälle ja ripottele pinnalle juustoraastetta. Paista 180 asteessa puolisen tuntia.
Tunnisteet:
Muiden maiden makuja,
Porsaanliha
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Näyttääpäs hyvältä, näitä pitää itsekkin kokeilla! :)
VastaaPoistaMuista tuplata nesteen määrä :D
Poista