torstai 13. joulukuuta 2012

Tomaattti-fetapasta


Kotoa löytyi palanen fetajuustoa ja rasiallinen miniluumutomaatteja. Nämä ainekset+google=Kodin Kuvalehden pastaohje.

kirsikkatomaatteja
fetajuustoa
sipulia
valkosipulinkynsiä
täysjyväspagettia
tuoretta basilikaa
ripaus suolaa
mustapippuria
sitruunanmakuista avokadoöljyä
tummaa balsamicoa

Kuori ja hienonna sipulit. Kuullota ne öljyssä ja mausta suolalla ja mustapippurilla. Keitä pasta kypsäksi. Halkaise tomaatit ja lisää ne sipuleiden sekaan pannulle, kuumenna. Sekoita sipuli-tomaattiseos pastan joukkoon, lisää loraus balsamicoa. Annostele pasta lautaselle ja murustele fetajuusto pastan pääälle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!