Jes, onnistuin saamaan kotona tehtyyn ruokaan kiinalaisen ravintolan makua! Tätä tehdään varmasti uudestaankin.
400 g porsaanlihasuikaleita
1 sipuli
5 valkosipulinkynttä
0,5 tl inkivääriä
rouhittua mustapippuria
2 porkkanaa
1 punainen paprika
0,5 kiinankaalia
öljyä
1 rkl vehnäjauhoja
Hapanimeläkastike
1 dl ananasmehua
3 rkl soijaa
2 rkl sokeria
3 rkl (omena-tai valkoviini)etikkaa
1 prk tomaattipyrettä
Kypsennä lihasuikaleet kuumalla pannulla öljyssä. Lisää
lohkottu sipuli, hienonnetut valkosipulit sekä inkivääri ja mustapippuri ja
kääntele hetken aikaa. Lisää paloitellut porkkanat, paprikat ja
suikaloitu kiinakaali. Anna kypsyä noin 5-10 minuuttia. Lisää joukkoon vehnäjauhot ja sekoita. Sekoita
hapanimelänkastikkeet keskenään ja kaada pannulle. Kiehauta ja sekoita pannu kuumaksi. Tarjoa
possupannu riisin tai nuudelien kanssa.
Tuli oikein nostalgisia muistoja tästä postauksestasi - muistan miten äiti tekin minun ollessa peruskouluikäinen tämän tapaista pataa :) Täytyypä verestää muistoja heti tiistaina ja tehdä tätä :P
VastaaPoistaMun äiti teki myös suikalelihakastiketta mutta se taisi olla enemmänkin perusruskeasoossi :)
Poista