maanantai 7. tammikuuta 2013

Herkkusieni-tofusalaatti


Tofua tulee käytettyä tosi harvoin. Tämä on toinen tofukokeiluni, ensimmäinen oli herkulliset tofuleivät. Hyvä salaatti, Yhteishyvän ohjeella.

4 annosta

200 g tuoreita herkkusieniä
1 ptk (270 g) marinoitua tofua
2-4 rkl punaista pestokastiketta
1 rasia (200 g) kirsikkatomaatteja
1 ruukku jääsalaattia
1 rkl oliiviöljyä
ripaus rouhittua mustapippuria

Paloittele isoimmat herkkusienet ja halkaise pienemmät. Kuutioi tofu ja sekoita herkkusienten ja peston kanssa keskenään. Halkaise kirsikkatomaatit. Revi salaatti vadille.Levitä päälle tomaatit ja herkkusieni-tofuseos. Pirskota päälle hieman oliiviöljyä ja rouhi päälle mustapippuria.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!