lauantai 26. tammikuuta 2013
Kardemumma-maitokiisseli
Kardemummafanille sopiva jälkiruoka. Päälle laitoin mangoa ja mustikkaa, etenkin mango sopi kotoisaan kiisseliin oikein kivasti. Alla olevasta määrästä tulee 3 lasillista kiisseliä, riippuen tietenkin lasin koosta.
0,5 l kevytmaitoa
1 tl kardemummaa
1 muna
0,4 dl maizenaa
0,5 tl vanilja-aromia
ripaus sokeria
Mittaa mielellään pinnoitettuun kattilaan kaikki kiisselin ainekset. Kuumenna koko ajan sekoittaen kunnes kiisseli kiehahtaa ja sakenee. Jaa kiisseli laseihin ja ripottele pinnalle sokeria kuorettumisen estämiseksi.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Voi miten herkulta tuo näyttää, kardemumma on ihanaa! Mikähän kumma siinä on, että kiisseleitä tulee tehtyä niin harvoin; edelliskerrasta on taas ehtinyt vierähtää pieni ikuisuus. Täytyy korjata tilanne! :)
VastaaPoistaSanoppa se, tälläkin hetkellä pakastimessa pyörii vaikka mitä marjoja jotka olisivat omiaan kiisseleissä! Myös vanha kunnon suklaakiisseli on hyvää, nam :)
Poista