maanantai 28. tammikuuta 2013
Pekoni-sipulivohvelit
Vohvelit suolaisella täytteellä, nerokasta! Pekonia keittiössämme käytetään harvoin mutta näitä varten sitä voidaan ostaa uudestaankin. Idean suolaisiin vohveleihin löytyi Makuhetkiä-blogista.
4 dl maitoa
3/4 tl suolaa
2 kananmunaa
75 g juoksevaa margariinia
1,5 dl sämpyläjauhoja
1,5 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 ptk pekonia
1 sipuli
raejuustoa
Sekoita vohvelitaikinan ainekset ja anna taikinan turvota puolesta tunnista tuntiin. Hienonna pekoni (sakset toimii hyvin) ja sipuli. Ruskista puolet pekonista ja sipulista pannulla. Lisää loput pekonista ja sipulista vohvelitaikinaan, taikinaa voi myös maustaa vaikka paprikajauheella ja mustapippurilla. Paista taikinasta vohveleita vohveliraudalla ja tarjoa lisäksi paistettua pekoni-sipuliseosta ja raejuustoa.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi!