maanantai 28. tammikuuta 2013

Pekoni-sipulivohvelit


Vohvelit suolaisella täytteellä, nerokasta! Pekonia keittiössämme käytetään harvoin mutta näitä varten sitä voidaan ostaa uudestaankin. Idean suolaisiin vohveleihin löytyi Makuhetkiä-blogista.

4 dl maitoa
3/4 tl suolaa
2 kananmunaa
75 g juoksevaa margariinia
1,5 dl sämpyläjauhoja
1,5 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta

1 ptk pekonia
1 sipuli
raejuustoa

Sekoita vohvelitaikinan ainekset ja anna taikinan turvota puolesta tunnista tuntiin. Hienonna pekoni (sakset toimii hyvin) ja sipuli. Ruskista puolet pekonista ja sipulista pannulla. Lisää loput pekonista ja sipulista vohvelitaikinaan, taikinaa voi myös maustaa vaikka paprikajauheella ja mustapippurilla. Paista taikinasta vohveleita vohveliraudalla ja tarjoa lisäksi paistettua pekoni-sipuliseosta ja raejuustoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!