keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Hedelmäinen kebabpizza


Kebabin syön yleenä pitakebabina ja sitäkin harvoin, mutta nyt inspiroiduin laittamaan sitä sekä hedelmiä pizzan täytteeksi. Pidän raikkaista täytteistä pizzassa, siihen tarkoitukseen hedelmät ja tomaatti sopivatkin kuin nenä päähän. Tein moniviljaisen pizzataikinan sämpyläjauhoista ja täytteeksi:

kebablihaa
persikkaa
ananasta
tomaattia
fetajuustoa
pizzamaustetta
juustoa

Pizzapohjan kastikkeen tein muuten sekoittamalla tomaattimurskaan mausteita. Muistan kun Sikke Sumari ruokaohjelmassaan Italiassa pohti pizzapohjan kastikkeen syvintä olemusta. Sikke oli sitä mieltä että kastike pitää keittää, ja keskustelukumppaninsa sitä mieltä että ei; sehän menee uuniin paistumaan. Siinä on pointtia, sen myösi Sikkekin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!