tiistai 25. helmikuuta 2014
Tomaattilohi
Vaihtelua perinteiselle uunilohelle sitruunapippureineen. Tämä olikin tosi hyvää! Tomaatti nyt yleensäkin on lempparini, ja lohestakin pidän paljon. Ideaa ohjeelle otin Pirkalta.
lohifile (n. 800 g)
500 g tomaattimurskaa
1 sipuli
vajaa nippu tuoretta basilikaa
1 tl suolaa
0,5 tl mustapippuria
hyppysellinen sokeria
kirsikkatomaatteja
Laita lohifile vuokaan nahkapuoli ylöspäin. Hienonna sipuli ja basilika, sekoita ne sekä mausteet tomaattimurskaan. Paista lohifilettä 200 asteessa n. 10 minuuttia ja irroita kalasta nahka. Lämmitä tomaattikastiketta mikrossa ja levitä lämmin kastike lohifileen päälle. Asettele pinnalle puolitetut kirsikkatomaatit. Jatka paistamista n. 20 minuuttia, kunnes lohi on kypsää.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Näyttää ja kuullostaa ihanan mehevältä. :)
VastaaPoistaOli kyllä tosi hyvää ja mukavaa vaihtelua! Tulee varmasti tehtyä uudestaankin.
Poista