keskiviikko 16. huhtikuuta 2014
Salamipiirakka
Salamia jäi jostain yli, en muista mihin sitä käytin, mutta loput meni tähän makoisaan salamipiirakkaan. Täytteelle otin vinkkiä Open Cafe-blogista, pohja on vanha tuttu moniviljainen.
Pohja
1 dl kaurahiutaleita
1 dl grahamjauhoja
1 dl vehnäjauhoja
0,5 tl leivinjauhetta
0,5 tl suolaa
0,5 dl juoksevaa margariinia
1 dl vettä
Täyte
2 dl ruokakermaa
2 munaa
nippu rucolasalaattia hienonnettuna
1 rasia kirsikkatomaatteja
n. 100 g salamia suikaleina
n. 1 dl juustoraastetta
ripaus mustapippuria
Sekoita pohjan ainekset keskenään ja taputtele jauhon avulla piirakkavuoan pohjalle sekä reunoille. Sekoita kerma ja munat kulhossa. Lisää muut täytteen ainekset. Kaada seos pohjan päälle ja paista 200 asteessa n. 30 minuuttia.
Tunnisteet:
Suolaiset piirakat
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Kokeilin tuota pohjaa kinkkupiirakkaan nyt ekaa kertaa ja oli todella hyvä. Seuraavalla kerralla teen sitten tämän salamipiirakan :) Kiitos hyvästä ohjeesta. Hyvää pääsiäistä.
VastaaPoista