tiistai 12. elokuuta 2014

Valkosuklaa-minttu cookie pops


Nämä tässä ovat valkosuklaalla kuorrutettuja minttuisia cookie popseja pinkillä strösselillä. Söpöjä kuin mitkä. Jaa miksikö kuva on mustavalkoinen? Koska jostain syystä Bloggerin mielestä valkosuklainen=keltainen!! Tähän tapaan:


Eli EI hyvä. Yritin vaikka minkälaista muokkausta kuvankäsitelyohjelmallani, mutta aina vaan Blogger kääntää valkosuklaisen sävyn keltaiseksi. Ihan kuin popsit olisivat saaneet keltaista vesiväriä niskaansa. Murr, murr ja murr. No, kuvitelkaa mielessänne miltä ne oikeasti näyttävät. Ja maistuivat, koska olivat hyviä! Murr!! (Vai onkohan kyseessä vain joku minun läppärilläni näkyvä kuvahärö, minkälaisena alempi kuva teillä näkyy? Tosin kuvanmuokkausohjelmassa valkosuklaa on kyllä valkosuklaata, se muuttuu keltaiseksi vasta kun liitän kuvan tänne..)

Valkosuklaa-minttu cookie pops, 35-40 kpl

2 pötköä minttu-Dominoita
100 g maustamatonta tuorejuustoa ja 1 tl vaniljasokeria TAI
100 g vaniljatuorejuustoa
2 levyä Pandan valkosuklaata
pinkkejä strösseleitä

Hienonna keksit monitoimikoneessa. Sekoita tuorejuusto tasaisesti keksimurun joukkoon. Pyörittele massasta suuhun sopivia pikku pallosia ja laita ne jääkaappiin. Suklaakuorrute tarttuu paremmin kylmiin popseihin ja niitä on helpompi käsitellä. Sulata suklaa. Kuorruta keksimassapallot tasaisesti sulalla suklaalla haarukan, lusikan ja/tai veitsen avulla, mikä itselle sopivimmalta välineeltä tuntuu. Nosta popsit leivinpaperin päälle ja ripottele päälle strösseliä. Säilytä cookie popsit jääkaapissa tarjoiluhetkeen saakka.

2 kommenttia:

  1. Keltaiselta näyttäö ainakin puhelimen näytöllä :) mutta herkullisen näköistä silti ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Laura! Outo juttu, kyllä aiemmin valkosuklaa on ollut valkoista myöa bloggerissa..

      Poista

Kiitos kommentistasi!