lauantai 27. syyskuuta 2014

Frutti di mare pasta


Kyl ol hyvvee! Sanoi savolainen kun simpukoita pastassa söi. Oli kyllä todella herkullinen pastaruoka, nam! Simpukoita söi ensimmäistä kertaa myös taaperoneiti Kainalokana, nam kuului sieltäkin suusta. Ohje Pirkka, hieman muokkasin omakseni.

300 g tagliatelle-pastaa
1 pss katkarapuja
1 tlk simpukoita
1 iso sipuli
valkosipulia
1 iso tomaatti
1 tlk paseerattua tomaattia
mustapippuria
suolaa
ripaus sokeria
basilikaa
öljyä

Hienonna sipulit ja kuutioi tomaatti. Kuullota sipuleita öljyssä muutama minuutti ja kaada sitten paseerattu tomaatti pannulle, lisää myös mausteet. Keitä muutama minuutti. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan kypsäksi. Lisää katkaravut ja simpukat tomaattikastikkeen joukkoon. Kuumenna, mutta älä enää keitä. Kokoa annokset lautasille; pastaa, meren herkut-kastiketta, kuutoitua tomaattia ja basilikaa.

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi!