perjantai 23. tammikuuta 2015
Home made kotzone
Pidän kovasti Kotipizzan kotzonesta, ja nykyään tilataan ruokaa aniharvoin. Minusta nyt vaan on hauskempi tehdä ruokaa itse! Vinkkiä kotzonen tekoon löysin Piparkakkutalon akka-blogista.
Pohja:
2 dl kylmää vettä
0,5 tl suolaa
0,5 dl oliiviöljyä
0,5 tl leivinjauhetta
n. 4 dl (durum)vehnäjauhoja
Täytteet:
n. 1-1,5 dl paseerattua tomaattia
n. 4 valkosipulin kynttä murskattuna
juustoraastetta
kinkkua
sinihomejuustoa
ananasta
pizzamaustetta
Kylmät täytteet:
jääsalaattia
tomaattia
punasipulia
persikkaa
chilimajoneesia
Sekoita taikinan ainekset yhteen, vaivaa taikinaksi ja jaa kahteen osaan. Kauli taikinapalloista kaksi ympyrää leivinpaperin päälle, jauhoja apuna käyttäen. Levitä kylmät täytteet pohjan päälle, paseeratusta tomaatista aloittaen. Paista mahdollisimman kuumassa uunissa n. 10 minuuttia. Levitä paistetun pizzan päälle kylmät täytteet, taita kahtia ja syö vapaavalintaisella tyylillä.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Hei hyvä idea! mies tulee innostumaan tästä reseptistä!
VastaaPoistaPakko vielä sanoa, että olin oikeassa . Vinkkasin tästä reseptistä miestäni ja hän oli todella innoissaan;) kiitos, kun jaoit tämän kanssamme!!
VastaaPoistaKiva kuulla, noora!
Poista