Tämä ohje on Hyvä Terveys-lehden sivuilta. Oikein maukkaita rullia! Jonkunlainen kastike olisi ollut hyvä lisä tälle aterialle. Kana-pekonirullien lisäksi söimme tomaattiriisiä ja paahdettuja porkkanoita.
5-6 maustamatonta broilerin ohutta fileepihviä
1 pkt pekonia
100 g maustamatonta tuorejuustoa (ohjeessa käytettiin yrttituorejuustoa)
0,5 prk pestoa
Sekoita pesto ja tuorejuusto keskenään. Levitä tahnaa broilerileikkeiden päälle. Kääri fileet rullaksi. Kiepauta rullien ympärille pekonia, maun mukaan yksi tai kaksi siivua per filee. Kiinnitä rullat cocktail-tikuilla. Paista 200 asteessa n. 30 minuuttia, eli kunnes kana on kypsää ja pekoni rapeaa.
Tätä täytyy vinkata pekoniin hullaantuneelle miehelleni
VastaaPoistaMeilläkin pekoni on miehen suosikki, vaikka kyllä mäkin sitä syön..
Poista