Uusi, herkullinen makuyhdistelmä -offee-kakkujen sarjaan! Tällä kertaa yhdistin banoffeehen vadelmia, ihan todella herkullista. Olenkin jo kokeillut vaikka mitä keksi-toffee-kerma-marja/hedelmä-kakkua, kas tässä listaus:
Puoloffee
Manoffee
Omenoffee
Mustoffee
Banoffee
Heroffee
Man-ban-mustoffee
Oma lempparini on edelleen puoloffee, puolukan ystävä kun olen. Mutta ihan yhtä hyvällä halulla olen syönyt näitä kaikkia muitakin -offeita. Kuuden erilaisen ja kahden yhdistelmä-offeen lisäksi näihin kakkuihin voisi sopia myös persikka, kirsikka, nektariini, päärynä, karpalot... To be continued!
Tämän postauksen myötä..
♥ Hyvää ystävänpäivää! ♥
Ban-vadoffee-kakku
Pohja:
300 g Digestive-keksejä
100 g voita
Täyte:
1 prk (397 g) kondensoitua maitoa toffeeksi keitettynä
1-2 banaania viipaleina
rasiallinen vadelmia
1 prk (2,5 dl) Flora Vispiä
Koristelu:
banaania
vadelmia
Digestive-keksejä
tummaa suklaata
Hienonna keksit monitoimikoneessa ja lisää joukkoon sulatettu voi. Pingota leivinpaperi irtopohjavuoan pohjalle ja levitä keksiseos vuoan pohjalle ja reunoille, laita vuoka hetkeksi jääkaappiin. Levitä jo aiemmin toffeeksi keittämäsi kondensoitu maito pohjan päälle. Asettele toffeen päälle bananiviipaleita ja vadelmia. Vaahdota Flora Vispi ja levitä se vuokaan. Koristele kakku banaanilla, vadelmilla, keksipaloilla ja tummalla suklaalla.
Vadelma varmasti toimisi omaan makuuni perfect, pistämpä tämän korvantaakse!
VastaaPoistaJes, kiva! Tämä oli muiden toffeekakkujen lisäksi ihana herkku :)
PoistaUpean näköinen!
VastaaPoistaKiitos Noora! :) oletko itse tehnyt mitään toffeekakkuja?
Poista