Ehdoton suosikkini kaikista telkkarissa pyörivistä kokkiohjelmista on Fresh with Anna Olson. Vaikka Anna ei etenkään leipoessaan voita ja sokeria säästele, olen silti löytänyt monia herkullisia ohjeita joista tässä yksi: Annan Warm Sausage and Pepper Salad- reseptiä mukaillen.
280 g Tapolan Parrillat- tulikeppimakkaraa
0,5 punaista paprikaa
1 sipuli
1 yksikyntinen valkosipuli
1 ruukku jääsalaattia
suolaa ja mustapippuria myllystä
loraus oliiviöljyä
oreganoa
Leikkaa makkara, paprika ja sipulit paloiksi ja ruskista pannulla. Mausta suolalla, mustapippurilla ja oreganolla. Lorauta päälle oliiviöljyä. Tarjoa lisänä tuoretta patonkia esim. valkosipulituorejuuston kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi!