perjantai 5. lokakuuta 2012
Kasvispasta
Viime viikot tuntuvat olleen melkoista hulinaa, eikä aikaa tai energiaa kunnon ruoanlaittoon ole juuri ollut. Tässä pastassa on paljon tuoreita ihania kasviksia, ja jälkiruoaksi naatiskelimme uutukaisen Geisha Dark- suklaapatukan. Toimitus toteaa: toimii, molemmat.
Värikäs kasvispasta kahdelle + seuraavan päivän santsi yhdelle
vajaa puoli pussia täysjyvä cappelli-pastaa
1 kesäkurpitsa
1 sipuli
2 suurta jumboherkkusientä
2 porkkanaa
sitruunanmakuista avokadoöljyä tai oliiviöljyä
1 prk (2 dl) pippuriruokakermaa
n. 1 dl vettä
puolikas ruukku tuoretta persiljaa
Kuori porkkanat ja leikkaa kolikoiksi. Leikkaa myös sipuli, kesäkurpitsa ja herkkusienet suht kookkaiksi paloiksi. Kääntele kasviksia kuumalla pannulla öljyssä kunnes alkavat pehmetä, lisää sitten ruokakerma ja vesi. Anna porpahdella. Keitä pasta kypsäksi ja lisää valutettu pasta kasvisten joukkoon. Ripottele päälle runsaasti hienonnettua persiljaa.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ihanat astiat sinulla! Mistä olet noin ihanat löytänyt?
VastaaPoistaNämä lilat kulhot ovat Ikeasta :)
PoistaIhanan näköistä pastaa herkullisista aineksista! Ja nuo lautaset ovat tosi kauniin väriset :-)
VastaaPoistaLila on ihana väri :) olis voinut ostaa niitä enemmänkin samalla kertaa..
Poista