perjantai 21. helmikuuta 2014

Kaali-papuvuoka


Tarkoitukseni oli tehdä Herkku ja Koukku-blogin mahtavaa kesäkurpitsavuokaa, mutta ylläripä ylläri, kaupassa ei ollut kesäkurpitsaa tarjolla. Korvasin puutteen parsa-ja kukkakaalilla, ja oikein maittava kasvisvuokaruoka tuli niinkin!

pakasteparsa- ja kukkakaalia
1 sipuli
1 tlk hyvää tomaattimurskaa
1 tlk valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
1,5 dl juustoraastetta
1 ruukku basilikaa
2 valkosipulinkynttä
1 tl suolaa
mustapippuria

Kiehauta pakastekaalit pikaisesti. Pilko sipuli, murskaa valkosipuli ja silppua basilika. Sekoita ainekset yhteen, lisää mukaan tomaattimurska sekä pavut tomaattikastikkeessa ja mausta. Levitä seos uunivuokaan ja ripottele päälle juustoraaste. Kypsennä 200-asteisessa uunissa 30-40 minuuttia. Tarjoile leivän kanssa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!