Kinuskitoffee-kakkujen sarjassamme osa: punaherukka! Tämä ihana herkkukakku ei esittelyitä kaipaa, vai miltä kuulostaa keksipohja, makea kinuski, täyteläinen kerma ja kirpeät herukat? Ihanalta, ja todella hyvää tämä kakku olikin! Bebé & Paakkelssi-torikahvilaa varten leivottuja kakkuja tämäkin. Nyt saattaa ehkä haiskahtaa pieni omakehu, mutta usealla asiakkaallamme oli hankaluuksia valita vain yhtä makeaa palaa valikoimastamme! Aivan ihanaa oli huomata, miten ihastuneita asiakkaat olivat leipomuksiimme ja miten huikeaa vauhtia kauppa kävikään! Kerroinko jo, että myimme kaikki, ihan joka ikisen murusen?
Punaherukka-toffeekakku, 12 palaa, 24 cm irtopohjavuoka
Pohja:
300 g Digestive-keksejä
100 g voita
Täyte:
1 prk (397 g) kondensoitua maitoa toffeeksi keitettynä, tai valmista kinuskitoffeeta
1 prk (2,5 dl) Flora Vispiä
4 dl punaherukoita
Hienonna keksit monitoimikoneessa ja lisää joukkoon sulatettu voi. Pingota leivinpaperi irtopohjavuoan pohjalle ja levitä keksiseos vuoan pohjalle ja reunoille, laita vuoka hetkeksi jääkaappiin. Levitä kinuskitoffee pohjan päälle lusikalla. Ripottele osa herukoista kinuskin pinnalle. Vaahdota Flora Vispi jämäkäksi vaahdoksi ja levitä se kinuskin ja marjojen päälle. Lisää loput herukoista kerman pinnalle.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi!