maanantai 20. syyskuuta 2010

Paholaisen pasta


Alkuperäinen ohje Maku-lehdestä, suosittelen todellakin kokeilemaan tätä! Tässä ohje kuinka minä Paholaisen pastani loihdin:

1 sipuli
1 yksikyntinen valkosipuli
1 tuore chili
1 rkl öljyä
1 tlk kuorittuja tomaatteja
vajaa puoli pussia pakastettua mangoa, n. 2 dl soseutettuna
1 rkl sitruunamehua
1 tl sokeria
1 tl mustapippuria
1 tl suolaa
200 g pakastemaissia
2 dl kookosmaitoa
0,5 dl tuoretta basilikasilppua
täysjyväpastaa

Hienonna sipulit ja chili, kuullota öljyssä kasarissa. Lisää tomaatit ja paloittele kauhalla pienemmäksi. Soseuta mango, lisää se ja sitruunamehu sekä mausteet. Lisää maissi ja kookosmaito, anna kiehahtaa n. 10 minuuttia. Lisää viimeisenä tuore basilika. Keitä pasta. Paholaisen pastaan lisäsimme broilersuikaleita, joka teki pastasta ruokaisamman. Alkuperäiseen ohjeeseen ne eivät kuulu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!