lauantai 18. syyskuuta 2010

Porsaan ulkofilepihvi, valkosipuliperunat, rakuuna-hunajaporkkanat ja punaviinikastike


Valkosipuliperunat

7 perunaa
2 dl ruokakermaa
4 yksikyntistä valkosipulia
1 tl suolaa

Kuori ja viipaloi perunat. Laita perunat, pilkottu valkosipuli ja suola vuokaan ja sekoittele sormin jotta valkosipuli leviää tasaisesti. Kaada päälle ruokakerma. Paistaa 200 asteessa n. 50 minuuttia.

Rakuuna-hunajaporkkanat

1 pss pakastebabyporkkanoita
2 rkl hunajaa
3 rkl rakuunaa

Kiehauta babyporkkanat ja sekoita niihin hunaja sekä rakuuna.

Punaviinikastike Blå Bandin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!