keskiviikko 25. toukokuuta 2011

Paneng Moo (possua kookoskastikkeessa)

400 g viljaporsaansuikaleita
1 tlk (400 g) kookosmaitoa
1 purjo
1 punainen paprika
1 tuore chili
0,5 ruukkua thaibasilikaa
suolaa ja mustapippuria myllystä
1 tl punaista currytahnaa
1 tl inkivääritahnaa
suolaa ja pippuria myllystä
(1 tl Maizenaa)

Ruskista lihasuikaleet pannulla ja lisää joukkoon hienonnettu purjo, paprika sekä chili. Kääntele kasviksia hetken ja kaada sekaan kookosmaito. Mausta suolalla, pippurilla ja curry-sekä inkivääritahnalla. Anna kastikkeen kiehua n. 10 minuuttia. Jos kastike näyttää makuusi liian löysältä, voit lisätä joukkoon lusikallisen Maizenaa. (Oikeaoppisesti Maizena tulisi lisätä sekoittamalla se ensin kylmään nestetilkkaan ja valuttamalla sitten kastikkeen joukkoon, minä ripottelin sen kastikkeen sekaan ja hyvin toimi niinkin.) Lisää lopuksi hienonnettu thaibasilika. Tarjoa nuudeleiden kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!