sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

Herkkusieni-parsakaalifrittata

Frittata eli kasvismunakas.

5 kananmunaa
0,5 pss pakasteparsakaalia
3 herkkusientä
1 iso sipuli
kuivattua yrttiä esim. ruohosipuli, oregano, basilika
suolaa ja mustapippuria myllystä

Riko munat kulhoon, vatkaa rakenne rikki ja mausta suolalla ja pippurilla. Sulata pakasteparsakaalia hiukan mikrossa, hienonna sipuli ja viipaloi sienet. Valuta munakasmassa pannulle ja kaada päälle kasvikset. Ripottele pinnalle kuivattua yrttiä. Laita kansi päälle ja anna frittatan kypsyä. Munakasmassa hyytyy itsekseen, mutta mikäli keskikohta ei ala jähmettyä, voi frittatan valuttaa lautaselle ja kipata siitä nurinpäin pannulle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!