torstai 2. kesäkuuta 2011

Kaakaocappuccino


Kahvi tuoksuu ihanalta. Maku sen sijaan kuuluu niihin joita en kertakaikkiaan siedä. Cappuccinot ovat niin herkullisen houkuttelevia että välillä yritän puoliväkisin opetella juomaan niitä. Tämä yllättävää kyllä menikin helposti alas, olihan minun kupissani sentään huimat 0,25 desilitraa kaakaolla maustamaani espressoa! Hihii. Apukokille tein kolminkertaisella espressoannostuksella omaani verrattuna. Maidonvaahdotustakin pitänee vielä harjoitella, maito kyllä kuumeni muttei vaahdonnut toivotulla tavalla. Jälkiruoan kruunasivat LU:n suklaalehdet, jotka olivat lapsena lempikeksejäni.  Uskomatonta että niitä vielä valmistetaan. Itseasiassa, tulipa nuori olo!

2 kommenttia:

  1. Vinkki,vinkki.Rasvattoman maidon saa kätevästi vaahdotettua tupperwaren shakerillä,siis ihan kylmänäkin.Vaahto kestää kyllä ihan kuuman juomankin päällä.

    VastaaPoista
  2. Meillä on espressokeitin jossa on maidonvaahdotin, sitä olen käyttänyt. Kylmä maito muuten vaahtoaa paremmin kuin lämmin!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!