keskiviikko 29. elokuuta 2012

Salsakanatäytteiset kesäkurpitsat


Parhaita nämä ruoat jotka saavat alkunsa yhdestä ainesosasta, joka pitäisi saada käytettyä. Ruoan roskiin heittämistä kun meillä ei tueta. Tällä kertaa tuhottava ruoka-aines oli puoli purkillista mediumvahvaa salsaa. Käytin kesäkurpitsoja hetken itsekseen uunissa ennen täytteen laittamista, pehmenivät mukavasti. Kesäkurpitsojen malton paistoin seuraavana päivänä herkkusienten kanssa, maustoin hyvin ja söimme pihvien lisukkeena.

2 kesäkurpitsaa
broilerin (hunajamarinoituja) suikaleita
1 prk ananaspaloja
1 sipuli
0,5 prk salsakastiketta
chilimausteseosta
mustapippuria
suolaa
juustoraastetta
pinjansiemeniä
öljyä

Kaavi kesäkurpitsoista lusikalla maltoa pois jotta täyte saa tilaa. Laita kesäkurpitsat 200 asteiseen uuniin täytteen valmistamisen ajaksi. Hienonna sipuli. Paista broilerinsuikaleet ja sipuli öljyssä. Lisää salsakastike, ananas ja mausteet. Lusikoi täyte kesäkurpitsojen päälle. Ripottele pinnalle juustoraastetta ja pinjansiemeniä. Paista 200 asteessa n.20-25 minuuttia.

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!