maanantai 25. helmikuuta 2013

Salamipasteijat


Eräänä päivänä kävelin Kainalokanaa vaunuissa työntäen neuvolasta kotia kohti. Yllättävä leipomiskutina kuitenkin valtasi mieleni ja käänsinkin renkaat kohti lähikauppaa. En ole erityisemmin pasteijoiden perään, enkä sen kummemmin salaminkaan, mutta halusin kuitenkin tehdä salamipasteijoita! Ja tiedän erään johon ne upposivat kuin kuuma veitsi voihin. Apukokki, apukokki.. Tasapuolisuuden nimissä tein myös mansikkapullia, koska niitä minun teki mieli. Nami!

1 kg lehti- tai voitaikinalevyjä
vajaa 200 g valkosipulituorejuustoa
n. 150 g salamisuikaleita
maun mukaan tabascoa
mustapippuria

Sekoita salamisuikaleista, tuorejuustosta ja mausteista täytetahna. Valmistin pasteijat samalla tyylillä kuin nämä tonnikalapasteijat. Paista 225 asteessa noin 15 minuuttia.

2 kommenttia:

  1. minuun tällaiset taas menee,kuin häkä päähän:)ehkä juuri siksi,kun niitä napostellaan!he.he:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siinä on poika tullut äitiinsä, suolaiset naposteltavat maistuu molemmille! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!