perjantai 1. maaliskuuta 2013
Tonnikalamunakasrulla
Meksikolainen munakasrulla on yksi Apukokin lempiherkuista. Munakasrullasta olen kokeillut myös pinaattista kanaversiota, sen pohja oli niin hyvä että käytin sitä myös tässä tonnikalaisassa rullassa.
Pohja
1 pss pakastepinaattia
4 munaa
3 dl maitoa
3/4 dl grahamjauhoja
3 rkl öljyä
ripaus suolaa
Sulata pinaatti ja valuta ylimääräinen neste pois. Sekoita pohjan ainekset keskenään ja kaada leivinpaperin päälle uunipellille. Paista 225 asteessa noin 25 minuuttia.
Täyte
pätkä purjoa
1 punainen paprika
2 tlk tonnikalaa (1 paloina vedessä, 1 paloina öljyssä)
1 prk raejuustoa
200 g valkosipulituorejuustoa
1 tl tilliä
mustapippuria
ripaus suolaa
öljyä
Hienonna purjo ja paprika, kuullota pannulla öljyssä että ne pehmenevät. Sekoita joukkoon tuorejuusto. Lisää myös valutettu tonnikala, raejuusto ja mausteet. Levitä täyte munakaspohjan päälle ja kääri leivinpaperia apuna käyttäen rullaksi.
Tunnisteet:
Kala,
Kananmunaruoat
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi!