Alan heti puolustella mielestäni epäonnistunutta kuvaa: kiire syömään, huono valaistuis, kiire syömään.. ja tätä salaattia syömään kiirehtii kyllä oikein mielellään! Oli niin älyttömän herkullista että voisin syödä tätä joka päivä! Ohjeen idea Leila Lindholmin ruokakirjasta.
kesäkurpitsaa
paprikaa
punasipulia
cashewpähkinöitä
oliiviöljyä
suolaa
mustapippuria
tuoretta minttua
Paloittele kesäkurpitsa, paprika ja punasipuli. Sekoita niiden joukkoon kulhossa loraus oliiviöljyä, mausta suolalla ja pippurilla. Levitä kasvikset pellille leivinpaperin päälle ja ripottele pinnalle cashewpähkinät. Paahda 225 asteessa n. 20 minuuttia. Laita lautaselle ensin salaattisekoitusta ja tuoretta minttua, sitten paahdetut kasvikset ja vuohenjuustonokareita. Tarjoa sellaisenaan tai lihan kera.
Minä söin salaattini grillatun kanan kanssa. Kanan päällä oli pestoa, vuohenjuustoa, kuivattuja aprikooseja sekä loraus hunajaa. Fantastista!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi!