lauantai 14. syyskuuta 2013

Tuoretta persikkaa, ricottajuustoa ja serranokinkkua


Sauna päälle, lapsi nukkumaan, päivällä esivalmistellut ruoat pöytään ja grilliruoat paistumaan. Kynttilöitä, lasillinen valkoviiniä.. niistä on romanttinen parisuhdeilta ja kotiäidin viikon piristys tehty! Erään tällaisen tunnelmallisen kotiterassi-illan alkupaloiksi tein näitä persikkasuupaloja Leila Lindholmin ohjeella. Käytin ensimmäistä kertaa ricottajuustoa, serranokinkkua olen käyttänyt jo useamman kerran mm. pizzassa.

tuoreita persikoita
ricottajuusota
serranokinkkua
mustapippuria

Leikkaa persikat paloiksi, levitä päälle ricottajuustoa ja kietaise ympärille kinkkua. Rouhaise pintaan mustapippuria ja se on siinä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!