lauantai 26. huhtikuuta 2014

Feta-tonnikalapannari


Arki-illan purtavaksi helppoa ja hyvää suolaista pannaria! Tämäkin herkku maistui kaikille, myös taaperoinen Kainalokana söi hyvällä ruokahalulla.

8 dl maitoa
3 munaa
4 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
ripaus suolaa
loraus öljyä tai juoksevaa margariinia
1 prk tonnikalaa
1 pkt fetajuustoa (salaattijuustokuutioita)
kirsikkatomaatteja
mustapippuria
paprikajauhetta
pizzamaustetta

Sekoita kulhossa pannarin ainekset eli maito, munat, vehnäjauhot, leivinjauhe, suola ja öljy. Kaada taikina pellille leivinpaperin päälle. Ripottele pinnalle tonnikala, fetajuustokuutiot, kirsikkatomaatit sekä mausteet. Paista 225 asteessa n. 30 minuuttia kunnes pannari on kauniin värinen.

4 kommenttia:

  1. Kyllä kiitos, tätä kokeillaan!

    VastaaPoista
  2. Aivan ihanaa! Tein iltapalaksi ja hetken päästä ei ollut jäljellä muruakaan. Helppoa ja herkullista!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista! Kiva kuulla, että pannari maistui teillekin :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!