maanantai 7. kesäkuuta 2010
Kebaabbia
Itsetehty kebab oli kyllä vaivan arvoinen!
800 g naudan jauhelihaa
30 g aromisuolaa
1/5 dl pippurisekoitusta
Sekoita jauheiha ja mausteet. Painele massaa ronskeilla otteilla jotta ilmakuplat lähtevät pois, tuloksena tiivis massa. Tee n. 5cm paksuinen pötkylä ja kääri tiukasti folioon. Paista 100 asteessa 3 h 30 min ja anna vetäytyä. Leikkaa terävällä veitsellä ohuita viipaleita.
Salaatti: 0,5 kiinankaalia, tomaattia ja kurkkua
Punainen kastike:
1 prk chilitomaattimurskaa
1 prk chunky-salsaa
Keitä hiljalleen 10 min, jotta ylimääräinen neste haihtuu pois. Soseuta sauvasekoittimella.
Tarjoa lisäksi: riisiä, jalapenoja ja maustamatonta jogurttia.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi!