maanantai 7. kesäkuuta 2010

Kebaabbia


Itsetehty kebab oli kyllä vaivan arvoinen!

800 g naudan jauhelihaa
30 g aromisuolaa
1/5 dl pippurisekoitusta

Sekoita jauheiha ja mausteet. Painele massaa ronskeilla otteilla jotta ilmakuplat lähtevät pois, tuloksena tiivis massa. Tee n. 5cm paksuinen pötkylä ja kääri tiukasti folioon. Paista 100 asteessa 3 h 30 min ja anna vetäytyä. Leikkaa terävällä veitsellä ohuita viipaleita.

Salaatti: 0,5 kiinankaalia, tomaattia ja kurkkua

Punainen kastike:
1 prk chilitomaattimurskaa
1 prk chunky-salsaa

Keitä hiljalleen 10 min, jotta ylimääräinen neste haihtuu pois. Soseuta sauvasekoittimella.

Tarjoa lisäksi: riisiä, jalapenoja ja maustamatonta jogurttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!