sunnuntai 13. kesäkuuta 2010

Täytetyt kesäkurpitsat


Tehtiin pitkästä aikaa suurta herkkuani; jauhelihatäytteistä kesäkurpitsaa. Ohella nautittiin ohra-riisiä ja vihreitä papuja.

Täyte: jauhelihaa
1 pieni sipuli
1 prk herkkusieniä
kesäkurpitsasta pois koverrettua maltoa
1 prk tomaattipyrettä
juustoraastetta
perinteiset mausteet joita työnnän melkein joka ruokaan;
suola
mustapippuri
paprikajauhe
oregano
cayennepippuri

Koverra kesäkurpitsoista sisukset eli malto pois. Valmista täyte; ruskista jauheliha ja sipuli, lisää loput täytteen ainekset. Täytä kesäkurpitsat täytteellä ja ripottele pinnalle juustoraastetta. Paista 200 asteessa puolisen tuntia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!