sunnuntai 15. elokuuta 2010

Valkohomejuustocroissant


Kaupassa oli Pirkka parhaat- valkohomejuusto tarjouksessa ja tällainen viikonloppuherkku siitä syntyi. Yllätyin miten mietoa valkohomejuusto on, huomattavasti miedompaa kuin sinihomejuusto.

croissantteja
valkohomejuustoa
boysenmarjahilloa

Ota juusto huoneenlämpöön noin tuntia ennen tarjoilua. Lämmitä croissantit, täytä valkohomejuustolla ja hillolla. Bon appétit!

2 kommenttia:

  1. Valkohomejuustojakin on erivahvuisia. Kannattaa kokeilla muitakin kuin niitä kaikkein "poliittisesti korrekteimpia" brie-juustoja :) Mitään ehdotuksia mulla ei ole kyllä heittää. :|

    VastaaPoista
  2. hitsi! näyttää todella hyvältä herkulta. tuo boysenmarja antaa varmasti kivasti makeutta muuten melko suolaiselle juustolle :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!