tiistai 14. syyskuuta 2010

Blueberry pancakes


2 dl kermaviiliä
1 muna
2 dl vehnäjauhoja
0,5 tl sokeria
1 tl suolaa
1 tl leivinjauhetta
2 rkl juoksevaa margariinia
puoli pussia pakastemustikoita

Sekoita kermaviili ja muna. Lisää jauhot joihin on sekoitettu muut kuivat aineet. Lisää lopuksi mustikat ja margariini ja sekoita. Paista ohukaispannulla tai tavallisella paistinpannulla pannukakkuja miedolla lämmöllä. Tarjoa lisänä hunajaa, mustikoita ja vaniljarahkaa.

4 kommenttia:

  1. Oi te oottekin syöny ihan parvekkeella vielä :) Käskin Jounin kertoa sulle terveisiä(varmasti toikin terkut perille) että käyn ahkeraan tätä sinun blogia lueskelemassa vaikka en olekaan ns. virallinen lukija jolla on noi google-tilit tms :)

    VastaaPoista
  2. Niin no, meidän olkkarissahan toi kuva on otettu ;D mutta viime viikolla oli kyllä vielä niin lämmin että parvekkeella olis voinut syödä! Terkut tuli perille, kiitos vaan ja tosi kiva kun käyt lukemassa ja kommentoimassa <3

    VastaaPoista
  3. Ai niinpäs olikin toi kynttilä ja pöytäliina hämäsi! Mut kivahan se on syödä tunnelmallisesti kynttilän äärellä, tykkään niin syksystä muutenkin kun on hämärää ja saa kaivaa tuikkukipot ja kupit kaapista :)

    VastaaPoista
  4. Syksyllä on just ihanaa kun voi kaivautua sohvankoloon ja sytytellä kynttilöitä :) olis tarkoitus hankkia parvekkeellekin uusi lyhty. Sade on tietysti yksi syksyn miinuspuoli :/

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!