1 rkl öljyä
1 iso sipuli
1 porkkana
1 yksikyntinen valkosipuli
500 g tomaattimurskaa
0,5 dl vettä
1 dl ruokakermaa
2 dl linssilastuja
suolaa
mustapippuria
2 rkl Provence Mix- yrttiseosta
Kuullota sipuli- ja porkkanasuikaleet öljyssä. Lisää tomaattimurska, vesi, ruokakerma, linssit ja mausteet. Anna kiehua n. 10 minuuttia. Tarjoa sellaisenaan leivän kanssa tai esim. broilerpyöryköiden kaverina.
Mmmmm...siinä se on!
VastaaPoistaHyviä kuvia! Täytyy ruveta testaileen sun ohjeita.
Anu
Kiva kun tulit lukemaan! :) Toin reissulta tullessani kaikenlaisten ruokatuliaisten joukossa myös maankuuluja linssejä purkissa! :D varaudu siis uusiin linssiruokiin ;)
VastaaPoistaÄlä unohda kikherneitä!
VastaaPoistaNe ei vaan tainnu kuulua sun suosikkeihin :).
Jostain syystä eivät, vaikka tykkään kyllä linsseistä :D
VastaaPoista