torstai 16. syyskuuta 2010

Linssimuhennos


1 rkl öljyä
1 iso sipuli
1 porkkana
1 yksikyntinen valkosipuli
500 g tomaattimurskaa
0,5 dl vettä
1 dl ruokakermaa
2 dl linssilastuja
suolaa
mustapippuria
2 rkl Provence Mix- yrttiseosta

Kuullota sipuli- ja porkkanasuikaleet öljyssä. Lisää tomaattimurska, vesi, ruokakerma, linssit ja mausteet. Anna kiehua n. 10 minuuttia. Tarjoa sellaisenaan leivän kanssa tai esim. broilerpyöryköiden kaverina.

4 kommenttia:

  1. Mmmmm...siinä se on!

    Hyviä kuvia! Täytyy ruveta testaileen sun ohjeita.

    Anu

    VastaaPoista
  2. Kiva kun tulit lukemaan! :) Toin reissulta tullessani kaikenlaisten ruokatuliaisten joukossa myös maankuuluja linssejä purkissa! :D varaudu siis uusiin linssiruokiin ;)

    VastaaPoista
  3. Älä unohda kikherneitä!
    Ne ei vaan tainnu kuulua sun suosikkeihin :).

    VastaaPoista
  4. Jostain syystä eivät, vaikka tykkään kyllä linsseistä :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!