tiistai 14. syyskuuta 2010

Thaimaalainen nuudelisalaatti ja valkosipulipossua


Thaimaalainen nuudelisalaatti

2 "palikkaa" maissinuudeleita
purjoa
porkkanaa
parsakaalia
0,5 dl sweet chili- kastiketta
0,5 dl soijakastiketta
1 rkl juoksevaa margariinia

Viipaloi purjo ja porkkana ohuiksi viipaleiksi. Leikkaa parsakaalia pienemmäksi, pikku nupuiksi. Pehmennä kasvikset margariinissa pannulla. Keitä maissinuudeleita vedessä n. 3 minuuttia. Yhdistä kasvikset ja nuudelit. Makua salaattiin tuo sweet chili-kastike ja soijakastike, lisää ne viimeisenä ja sekoittele.

Valkosipulipossu

viljaporsaan lihasuikaleita
2 yksikynsistä valkosipulia
suolaa
mustapippuria

Ruskista lihasuikaleet pannulla, lisää joukkoon pienitty valkosipuli ja mausteet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!