tiistai 14. syyskuuta 2010

Loimulohi, sienikuskus ja valkoviinikastike


Kuopion satamassa oli menneenä viikonloppuna Kalaryssäys, josta haettiin lauantaille ruoka. Alunperin oli tarkoitus tehdä sieni-kuskustäytteisiä paprikoita, mutta koska lohi oli tuore ja lämmin niin tyydyimme nopeampaan vaihtoehtoon. Valkoviinikastike (vaikkakin pussista tehty) sopi loistavasti kalan ja kuskusin kanssa.

Sienikuskus

3 jumboherkkusientä
purjoa
keltaista paprikaa
2 dl kuskusta
1 rkl rypsiöljyä
suolaa
mustapippuria


Viipaloi sienet, purjo ja paprika. Pehmennä kasvikset öljytilkassa pannulla. Valmista kuskus: kuumenna 2,5 dl vettä kiehuvaksi ja ota kattila pois liedeltä, lisää ripaus suolaa ja kuskus. Sekoita kasvikset ja kuskus keskenään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!