maanantai 20. syyskuuta 2010

Tomaatti-mozzarellapiirakka


piirakkapohja (kaurahiutaleiden tilalla ohrahiutaleita)

Täyte:
n. 15 miniluumu- tai kirsikkatomaattia
100 g mozzarellajuustoa
3 tl pestoa
1 dl tuoretta basilikasilppua
1 dl ruokakermaa
2 munaa

Viipaloi mozzarella ja leikkaa tomaatit kahtia. Asettele molemmat irtopohjavuoassa olevan pohjan päälle, ripottele sekaan basilikasilppu. Sekoita kulhossa ruokakerma, munat ja pesto sekaisin. Kaada seos tomaattien ja juuston päälle. Paista 200 asteessa 30 minuuttia.

3 kommenttia:

  1. Jaha, tomaatti-mozzarellapiirakka - ihan kuin mäkin olisin just miettinyt, millaista piirakkaa saisin tuolla yhdistelmällä aikaan :D Mulla tosiaan on joku piirakkakausi käynnissä taas ja olen paljon ohjeita katsellut, mutta en vielä ole päässyt niitä toteuttamaan. Ehkä mä nappaankin tämän reseptin kokeiluun, jos tomaatti-mozzarellaan asti vielä pääsen B)

    VastaaPoista
  2. Tomaatti-mozzarella-basilika on kyllä yksi mun lempi-kolmenkoplasta jotka vie kielen mennessään aina :) Näyttää oikein herkulliselle, nams :)

    VastaaPoista
  3. Tomaatti-mozzarella-pesto! Tuolla täytteellä bagelit on tosi hyviä. Bageleita voiskin taas tehdä, Arnoldsissa söin joskus kasvisbagelin jonka välissä oli artisokan sydämiä, se oli hyvää!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!