lauantai 9. lokakuuta 2010

Naudan ulkofilepihvi, valkosipuliperunat ja paahdettua punasipulia

Joskus tilasin ravintolassa vahingossa pihvin mediumina ja suureksi yllätyksekseni huomasin pitäväni siitä. Nämä mehevät naudan ulkofilepihvit on paistettu 3,5 minuuttia per puoli, jolloin mediumimaisuus on taattu. Lisänä punaviinikastiketta, helposti Blå Bandin pussista.

Valkosipuliperunat on tehty tällä ohjeella, mitä enemmän valkosipulia laittaa sitä varmemmin huomaavat töissä että on taas tullut vampyyrinkarkotetta nautittua.

Paahdetut punasipulit olivat kiva lisuke lihalle; punasipulit lohkotaan reiluiksi palasiksi, mukaan sekoitetaan tilkka öljyä ja paahdetaan uunissa 200 asteessa puolisen tuntia.







Pihvit maustetaan suolalla ja pippurilla molemmin puolin.

Tykkään rapsakoista perunoista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!