sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Kanacurry

Intialainen keittiö on yksi lempikeittiöistämme, vahvat ja tuliset maut joita riisi ja naan-leipä lohduttaa.

3 broilerin filettä
1 sipuli
2 yksikyntistä valkosipulia
3 tl currya
1 tl punaista currytahnaa
1 tl inkivääritahnaa
1 tl chilitahnaa
1 tl garam masalaa
suolaa
mustapippuria
2 dl ruokakermaa
1 prk tomaattipyrettä
öljyä

Hienonna sipulit, kuullota niitä sekä currya, currytahnaa, inkivääritahnaa ja chilitahnaa öljyssä kunnes sipulit pehmenevät. Leikkaa kanafileet suupalan kokoisiksi paloiksi ja lisää ne pannulle paistumaan. Lisää ruokakerma, tomaattipyre, suola ja pippuri ja anna kiehahtaa hetken. Tarkista maku. Tarjoa itämaisen riisin ja tuoreen naan-leivän kanssa.

3 kommenttia:

  1. Tää koko setti oli niin "bueno excellente"! :)

    VastaaPoista
  2. Yes, i did it! Ulkomaansapuskat meille maistuupi :)

    VastaaPoista
  3. Tätä pitääkin joskus kokeilla, kun näyttää niin helpolta, mutta vähän enemmän oikealta currylta kuin meikäläisen suosima curryjauheella maustettu ja valmismarinoidusta broilerista tehty kastike.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!