keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Taco tubs maissi-paputäytteellä ja tomaatti-avokadosalsaa

Suuret tavalliset tacot ovat herkullisia mutta kovin sottaista ja vaikeaa syötävää. Siispä innostuin kovasti kun sain tietää tällaisten ammeiden olemassaolosta. Ja kylläpä olivatkin hyviä! Tomaatti-avokadosalsan ohjeen löysin Uneliaalta kokilta. Täytteistä riittää 11 tacotubsille.

Maissi-paputäyte

100 g pakastemaissia
1 prk papuja tomaattikastikkeessa
1 tuore chili
puolikas kesäkurpitsa
tuoretta basilikaa
suolaa ja pippuria myllystä
öljyä

Poista chilistä siemenet ja hienonna se. Paloittele kesäkurpitsa. Kääntele chiliä ja kesäkurpitsaa pannulla öljyssä kunnes kesäkurpitsa pehmenee hiukan ja lisää sitten pavut, pakastemaissi, mausteet sekä tuore basilika. Kuumenna täyte.

Tomaatti-avokadosalsa

1 kypsä avokado
1 iso tomaatti
1 sipuli
ripaus sitruunapippuria
1 limen mehu

Kuori avokado ja poista kivi. Leikkaa avokadon hedelmäliha ja tomaatti pieniksi kuutioiksi. Hienonna sipuli. Sekoita avokado, tomaatti ja sipuli keskenään kulhossa. Purista joukkoon limen mehu ja lisää ripaus sitruunapippuria, sekoita. Täytteiden lisäksi tarjosin myös maustamatonta jogurttia.

2 kommenttia:

  1. Oli kyllä näppärät "veneet" ja näin ollen siistimpää syömistä, mii laiks! :) Näiden tacojen kanssa suositellaan Devil-leffaa. ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!