tiistai 5. heinäkuuta 2011

Meksikolainen maissisalaatti chilikastikkeella, pariloitua paprikaa ja porsaankyljykset


Eipä ole kyljyksiä tullut tehtyä ties kuinka moneen vuoteen, nyt kaupassa oli niin mehevän näköisiä että korin kautta kotiin päätyivät. Ja maistuivat muuten mainiolta runsaan tuoretarjonnan kera.

Meksikolainen maissisalaatti

minimaissia
punasipulia
kirsikkatomaatteja
tuoretta korianteria
jääsalaattia
kurkkua

Chilipotkuinen salaatinkastike
(määrät jälleen muuteltavissa tarpeen mukaiseksi, tämä riittää 3-4 salaattiannokselle)

3 rkl oliiviöljyä
puolikkaan limen mehu
3 tl sweet chili-kastiketta
1 tl cayennepippuria
ripaus suolaa
mustapippuria myllystä

Sekoita kaikki kastikkeen ainekset hyvin keskenään.

Jälkiruoaksi Pirkan Fruit & Ice- mansikkaa, rasvatonta sorbetinkaltaista jäädykettä tuoreilla mansikoilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!