tiistai 5. heinäkuuta 2011

Täytetyt bagelit: kylmäsavulohi


Tein nämä jo edellisenä päivänä jääkaappiin ja mukavasti maut olivatkin mehevöityneet. Vinkkejä bagelien täytteisiin katselin Arnoldsilta, jossa monia houkuttelevia vaihtoehtoja olikin. Päädyin kenties perinteisimpään bagelitäytteeseen kylmäsavuloheen, mutta em. sivuston valikoimissa mainittavat Beef, Veggie ja BBQ Chicken kuulostavat myös varsin herkullisilta.

Kylmäsavulohibagelit

1 bageli / syöjä (esim. Pirkan valmis tai itsetehty)
kylmäsavulohta
punasipulia
kurkkua
salaattia
valkosipulituorejuustoa
tuoretta (tai kuivattua) tilliä

Halkaise bagelit ja paahda ne leivänpaahtimessa. Voitele molemmat puoliskot valkosipulituorejuustolla. Levitä pohjalle täytteet: salaatti, kylmäsavulohi, viipaloidut punasipulit ja kurkku. Ripottele pinnalle runsaasti tilliä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!