keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

Raejuusto-hedelmäsalaatti ja mansikkateatteri


Kesäiset ruoat jatkukoon!

1 prk rasvatonta raejuustoa
1 omena
1 banaani
1 kiivi
1 appelsiini
viinirypäleitä
loraus vaahterasiirappia tai hunajaa

Kuori ja paloittele hedelmät, kokoa annosmaljoihin kerroksittain raejuuston kanssa. Valuta päälle vaahterasiirappia tai hunajaa.


Kävin kaverini kanssa tänäkin kesänä poimimassa mansikoita. Tarkoituksena on mennä uudemmankin kerran muutaman viikon päästä mutta 10 litraa eli 5,5 kiloa  punaisia herkkupampuloita täyttivät pakastimen melko tehokkaasti.

3 kommenttia:

  1. Myö saatiin kans 5kg mansikoita, mut koska miul on viel viime vuotisiakin pakkasessa, ni noista meni pakkaseen vaa kolme rasiaa. Suurin osa syötiin ja sit tein pari piirasta joista kuvat ja ohjeet on murkinoissa. Mansikkakiintiökin tuli samalla täytettyy. -Marjo-

    VastaaPoista
  2. Pakastin puuttuu omasta pienestä taloudesta, joten kateellisena katson tuota mansikkamäärää, ihanaa mitä kaikkea voikaan loihtia talvipakkaspäivien iloksi :)

    VastaaPoista
  3. Pakastetut marjat on kyllä iso aarre talvella <3 vähän harmittaa kun mun mummola on niin kaukana ja siellä notkuu tällä hetkellä pensaat punaherukoita, kohta karviaisiakin.. :/ Toin mä eilen litran herukoita mutta pensas jäi vielä punaisena hehkumaan.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!