perjantai 23. syyskuuta 2011

Katkarapu-kookoskasari


Osviittaa ohjeelle antoi Pirkka.

1 pss katkarapuja
1 sipuli
1 paprika
1 tlk tomaattimurskaa
160 ml kookosmaitoa
2 tl paprikajauhetta
1 rkl öljyä
2 rkl sweet chili-kastiketta
1 tl chilitahnaa
0,5 dl kuivattua persiljaa
mustapippuria

Sulata katkaravut. Hienonna sipuli ja paprika ja kuullota ne öljyssä. Lisää paprikajauhe. Kaada sekaan tomaattimurska ja hauduta kannen alla viisi minuuttia. Kaada joukkoon kookosmaito. Mausta sweet chili- kastikkeella, chilitahnalla ja mustapippurilla. Lisää katkaravut sekä persilja ja kuumenna. Tarkista maku, lisää suolaa tarvittaessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!