perjantai 2. syyskuuta 2011

Sweet chili-seiti ja wok-vihannekset


Mutkatonta arkiruokaa.

400 g seitä
2 rkl sweet chili- kastiketta
2 tl sitruunapippuria
1 pss wok-vihanneksia
öljyä

Sulata kala ja leikkaa se sopiviksi paloiksi. Sekoita keskenään sweet chili- kastike ja sitruunapippuri. Sekoita kastike varovasti kalapaloihin. Paista kalat öljyssä kypsiksi ja siirrä hetkeksi syrjään. Kuumenna wok-vihannekset samalla pannulla ja lisää kalat.

2 kommenttia:

  1. Tykkaan kalasta, niinpa tama meni kokeiluun! Ja kun valitsen wokkivihannekset karppauksen mukaan niin hyva tulee ;).

    VastaaPoista
  2. Ihan hauska vähän mausteisempi kokeilu seitistä :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!