sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Kinkku-ananaspasta


Kinkku-ananas-sinihomejuustoyhdistelmä on kaikille tuttu maku pizzoissa. Ajattelin kokeilla näitä myös pastassa ja kylläpä olikin ihan tosi hyvää! Pastaan sekoitettava kinkkukastike saa olla aika nestemäistä, pasta sitoo niin hyvin kastiketta itseensä. Halukkaat saivat ripotella annokseensa sinihomejuustoa, varsin maistuvaa myös ilman sitä!

180 g pennepastaa
200 g korppukinkkua suikaloituina (tai muuta kinkkua)
1 prk ananaspaloja mehuineen
1 prk herkkusieniviipaleita
1 sipuli

2 dl ruokakermaa
suolaa
mustapippuria
loraus sitruunamehua
1 rkl öljyä
sinihomejuustomurua

Kuullota viipaloitu sipuli öljyssä ja lisää kinkkusuikaleet. Keitä pasta kypsäksi. Valuta herkkusienistä neste ja lisää ne sekä ananaspalat mehuineen pannuun. Lisää myös ruokakerma ja sopivissa määrin mausteita ja loraus sitruunamehua. Sekoita pasta kinkkukastikkeen joukkoon (tai toisinpäin, kumpi sattuu olemaan suurempi; kattila vai pannu). Ripottele päälle homejuustomurua.

3 kommenttia:

  1. Tämän täytyy olla hyvää. NAMSKISTA.

    VastaaPoista
  2. Oi että! Näyttää ja kuulostaa ihan superhyvältä :) Tuo yhdistelmä onkin yksi lemppareistani, nam :)

    VastaaPoista
  3. Olikin hyvää, ihme että nyt vasta hoksasin kokeilla kinkku-ananas-aurajuustoyhdistelmää muuallakin kuin pitsoissa :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!