tiistai 13. joulukuuta 2011

Sitruunainen lohikuskus


Minun teki mieli lohta, armaan Apukokin kuskusta. Näin syntyi lohikuskus.

2 dl täysjyväkuskusta
300 sitruunamarinoituja lohisuikaleita
0,5 punaista paprikaa
1 sipuli
n. 7 kirsikkatomaattia
2 valkosipulinkynttä
vajaa puolet herne-maissi-paprikapussista
1 rkl öljyä
sitruunapippuria
mustapippuria
loraus sitruunamehua

Kuullota viipaloidut sipulit öljyssä. Lisää paloiteltu paprika ja lohisuikaleet. Valmista kuskus pakkauksen ohjeen mukaan, todennäköisesti näin: kuumenna 2 dl vettä kiehuvaksi ja kaada sekaan kuskus. Anna veden imeytyä kannen alla. Valmiista kuskusista saa irtonaista raapimalla sitä kerroksittain haarukalla. Lohi kypsyy n. viidessä minuutissa, lisää sitten halkaistut kirsikkatomaatit, sulatettu herne-maissi-paprika ja mausteet. Sekoita kuskus joukkoon ja tarjoa heti.

2 kommenttia:

  1. Ja tätähän minäkin kokeilen. Näyttää ihanalta!!!

    VastaaPoista
  2. Jotain lisänestettä tämä ruoka olisi minun mielestäni kaivannut, kuskus imi aika tehokkaasti nesteen ruoasta. Mutta hyvää kyllä!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!