sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Kesäkurpitsa-porkkanapaistos


Aina ei jaksa lihan lisukkeena riisiä, pastaa tai perunaa. Siitäpä idea tähän kasvislisukkeeseen. 40 minuutin paistoajalla porkkanoista jää vielä rapsakoita, extra 10-15 minuuttia uunissa pehmittänee nekin.

1 porkkana
1 kesäkurpitsa
2 munaa
1,5-2 dl ruokakermaa
suolaa
mustapippuria
juustoraastetta
provencen yrit- maustetta

Kuori porkkanat ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Viipaloi kesäkurpitsa. Sekoita keskenään munat, ruokakerma ja vähän juustoraastetta. Laita vuokaan kerroksittain porkkana- ja kesäkurpitsaviipaleita sekä muna-kermaseosta. Laita päällimmäiseksi muna-kermaseosta ja ripottele pinnalle halutessasi lisää juustoraastetta, sekä provencen yrtit- maustetta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!